август
28 петък

Varna Games Week

пт, 28.08.2020 - нд, 30.08.2020 (0:00 - 0:00)
Юнашки салон
Юнашки салон, булевард „Христо Ботев“, Варна, България

Описание

За първи път тази година красивата морска столица – Варна, ще се превърне и в столица на игрите! Стартира Varna Games Week – фестивал, който поставя началото на споделеното забавление от играта. Събитието ще се проведе последната седмица на месец август, в емблематичната за града сграда на Юнашки салон и ще е с продължителност 3 дни, /28.08.-30.08.2020г./.

Организатори са Belot.BG с подкрепата на Община Варна, Шахматен клуб – “Каиса – Варна” и Българска Бридж Федерация.

Основната идея и първоначален замисъл на Varna Games Week е създаването на мащабен ежегоден, национален фестивал, който да се състои последната седмица на месец август и да радва, обогатява и обединява любителите на игрите с една наистина обхватна програма в сферата на игрите. Поради епидемичната обстановка, тазгодишният формат ще протече в по-съкратен вариант в рамките на 3 дни с турнири по Белот, Шах, Бридж и бордови игри.

Водени от любовта към игрите, организаторите на фестивала имат ентусиазъм Varna Games Week да прерастне в международен фестивал. През 2021 той ще обедини не само запалените почитатели на игри в град Варна, а ще представи и пъстрата палитра на съвременната гейминг култура в национален план.

Във връзка с разпоредбите за провеждането на спортни събития е създадена организация за спазване на противоепидемиологични мерки.

Календар на събитието

петък, 28.08.2020 - неделя, 30.08.2020

0:00 - 0:00  
Closed

Карта Get Direction

Изпрати съобщение

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field

© 2020 ivento.eu. Всички права запазени.