юли
30 четвъртък

Ти грееш! – концерт на Графа в Пловдив

чт, 30.07.2020 - чт, 25.06.2020 (20:30 - 23:00)
Пловдив, Античен театър
Античен театър, улица Цар Ивайло, Пловдив, Bulgaria

Описание

Ти грееш! – концерт на Графа в Пловдив

30 юли 2020 г., 20:30 ч.
Античен Театър – Пловдив, ул. „Цар Ивайло” 2а
Билети във всички каси на Ивентим – билетен център пред община Пловдив, в туристически информационен център на пл. „Римски стадион”, билетна каса на Античен театър, в Градски дом на културата „Борис Христов” и др., както и онлайн на www.eventim.bg

Графа обяви, че това лято му предстоят концерти на откритите сцените в пет български града – София, Велико Търново, Варна, Пловдив и Бургас. Изпълнителят на едни от най-популярните български песни е известен с успешните си гигове, които оставят незабравими емоции у феновете му.
Годината за Графа започна с очакването за първия му концерт на стадион „Българска армия“. Covid-19 обаче промени графика на целия свят, включително и плановете на екипа на изпълнителя за концерта.
В началото на юни Графа и музикалната компания Монте Мюзик обявиха, че адаптират концертната си програма, за да гарантират сигурността на зрителите. Концертът на „Българска армия“ се преформатира в четири събития на стадион „Юнак“. Датите са 14, 15, 16 и 17 юли. Феновете вече презавериха билетите си от „Българска армия“, а от Eventim пуснаха в продажба останалите места за датите в София.
На 22 юли Велико Търново ще посрещне Графа и музикантите му на сцената на Летния театър, следват Варна – Летен театър на 26 юли, концертът в Античния театър в Пловдив е на 30 юли, последно е събитието в Летния театър в Бургас – 3 август. Билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim.
Поредицата от концерти на открито на Графа е обединена от слогана „Ти грееш“. Това е името на новия сингъл на изпълнителя, който той композира в месеците на изолация. Песента и видеото разказват с усмивка за истински важните неща в живота, които ни дават смисъл и надежда, въпреки трудните моменти.

За повече информация: Фейсбук събитието: https://www.facebook.com/events/281881812959278

Календар на събитието

четвъртък, 30.07.2020

20:30 - 23:00  
Closed

Карта Get Direction

Изпрати съобщение

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field

© 2020 ivento.eu. Всички права запазени.