януари
24 неделя

Концерт на Richard Marx в София

нд, 24.01.2021 (20:00 - 22:00)
Национален дворец на културата – НДК
Национален дворец на културата, булевард „България“, София, България

Описание

RICHARD MARX с нова дата за концерта си в София –  24 януари 2021 г.

Изключителният Ричард Маркс, на когото се наложи заради пандемията с Covid-19 да отложи Европейското си турне тази пролет и съответно и изявата у нас на 28 март, ще пристигне у нас в началото на следващата година. Американският изпълнител, текстописец и продуцент ще зарадва българските си фенове на 24 януари в зала 1 на НДК. Акустичното романтично пътешествие с вечните хитове на артиста, организирано от Loud Concerts, ще е част от пренасочената европейска обиколка на артиста, която ще стартира през ноември.

Закупените билети от феновете за отложения концерт на 28 март в зала 1 на НДК, ще важат за новата дата – 24 януари 2021 година, без да е необходимо да бъдат презаверени.

Продажбата на билети за новата дата догодина стартира от днес, 23 март, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg). Ценовите категории не се променят и са от 40 до 110 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.

Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

Харизматичният Ричард Маркс, който с огромно съжаление отложи турнето си в Европа, обеща в изявлението си да се върне при феновете си. Догодина, на 24 януари, българските му почитатели ще имат шанса да споделят с него една специална романтична вечер с най-известните хитове на изпълнителя. Началото на концерта в зала 1 на НДК е 20 часа!

Календар на събитието

неделя, 24.01.2021

20:00 - 22:00  
Closed

Video

Карта Get Direction

Изпрати съобщение

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field

© 2020 ivento.eu. Всички права запазени.