Празници на гроздолечението и виното

19.05.2024 - чт, 10.09.2020 (19:40 - 0:00)
Св. св. Константин и Елена
Св.св. Константин и Елена, България

Описание

В курорта „Св. св. Константин и Елена“ започват Празниците на гроздолечението, виното и СПА терапиите с грозде и гроздови продукти. Гостите на първия български морски курорт ще могат да разнообразят морската си и СПА ваканция с дегустация на вина – подбрана селекция от най-хубавото бяло и розе на винарски изби от Черноморието, да изпробват комбинацията от благотворното влияние на лечебната минерална вода на курорта с различни СПА и разкрасителни процедури с грозде и гроздови продукти, да научат любопитни факти от историята на най-стария български морски курорт, свързани с гроздолечението, популярно през 30-те години на 20-ти век.

И днес традициите от миналото са запазени, като модерният им вариант се практикува в много от СПА центровете към хотелите в курорта при различни терапии и разкрасителни процедури за лице и тяло. Гостите на Св. св. Константин и Елена имат възможност да се почувстват като в истински СПА курорт, спечелвайки някоя от множеството награди по време на празниците. Сред тях са няколко вида винени терапии с минерална вода, ритуали за тяло, вани с гроздови екстракти, масажи и ексфолиращи процедури с гроздови семки.

Програма:

25 август
19:00ч. – Хотел „Флагман“, ресторант „Романтика“, за гостите на хотелите „Флагман“, „Адмирал“, „Маяк“ и „Фар“

27 август
19:00ч. – Хотел Естрея Резидънс, винарна „Естрея“

28 август
19:00ч. – Хотел Балнео & СПА Азалия, ресторант „Азалия“

31 август
19:00ч. – Хотел Приморски, ърбън сцена във вътрешния двор с часовниковата кула

2 септември
19:00ч. – Хотел Астор Гардън, ресторант „Азаро“

5 септември
16:00ч. – Аквахаус Термал & Бийч, водна зона

Празниците на гроздолечението се организират с финансовата подкрепа на Община Варна и със съдействието на СПА центровете на Хотел Астор Гардън, Хотел Естрея, Хотел Балнео & Азалия и термален комплекс „Аквахаус Термал & Бийч“.

Календар на събитието

вторник, 25.08.2020 - четвъртък, 10.09.2020

0:00 - 0:00  
Closed

Карта Get Direction

Изпрати съобщение

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field

© 2020 ivento.eu. Всички права запазени.