юни
01 вторник

Огнено Шоу Дивинитас – Огнен спектакъл

вт, 01.06.2021 - пт, 18.09.2020 (20:00 - 6:50)
Sofia Ring Mall
Sofia Ring Mall, улица „Околовръстен път“, София, България

Описание

Събитието е преместено за 2021, когато отново всички заедно ще се насладим на една огнена вечер. Очакваме ви, поканете и приятели!

Огнено Шоу Дивинитас с любезното гостоприемство и партньорство на София Ринг Мол, организират обществено представление, в което зрителите могат да се насладят на красотата на огъня.

Заповядайте на амфитеатъра в Sofia Ring Mall (Намира се между Икеа и Ринг Мол, ет.1, навън, срещу Старбъкс), където артистите от Дивинитас ще представят невероятно огнено шоу

Вземете напитка и добро настроение и се насладете на огъня, който ще „изгрее“ по залез слънце. Отново ще отпразнуваме лятното слънцестоене с още огън и светлина!

ВХОД СВОБОДЕН – изискваме само усмивки 🙂

Повече за Дивинитас:

Мисия на артистите от Дивинитас е да развиват огненото изкуство и да разпространяват красотата на огъня, дарявайки публиката с неповторими емоции.

В сърцето на Дивинитас стои сплотен екип, който над 10 години е обединен от общата си любов към огъня и от хилядите усмивки на хората, които стават свидетели на огнените представления.

„Divinitas“ от латински означава божественост, съвършенство. Името е израз на стремежа към съвършенство и професионализъм на екипа. Както и на божествеността на огнената стихия, на нейната изящност и пленителност.

Източник: www.divinitas-crew.com

Календар на събитието

вторник, 01.06.2021

20:00 - 0:00  

Карта Get Direction

Изпрати съобщение

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field

Етикети

© 2020 ivento.eu. Всички права запазени.