май
15 събота

Нощ на музеите и галериите Варна 2021 – отложено

сб, 15.05.2021 (0:00 - 23:30)
Варна, България

Описание

Ъпдейт 27.04.2021 г.: ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ от организаторите!!!

„След получено писмо от Министерството на културата, датата за провеждане на „Нощ на Музеите и Галериите“ – 15 май 2021 се отлага. Ние, организаторите на Фестивала във Варна, ще се съобразим с противоепидемичните мерки в страната и решението за отлагане. Оставаме в очакване и готовност за активна работа, след обявяване на нова дата за провеждане на Нощта, както във Варна, така и в останалите градове на страната.“

През 2021 г. Варна отново се включва в Европейската Нощ на Музеите, която ще се проведе на 15-ти май. Организатор е екипът на „Виж! Варна“, а проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Фонд „Култура” към Община Варна.

Традиционно в инициативата ще се включат музеи, голяма част от галериите, творчески пространства и заведения в морската столица. Целта на организаторите е да въвлекат голям брой участници чрез експозиции, изложби и културни събития. С оглед на продължаващата извънредна епидемиологична обстановка в страната, програмата ще бъде реализирана в рамките на един ден – с дневна и вечерна програма. Всички събития в рамките на инициативата ще бъдат проведени съобразно действащите ограничителни мерки към момента на провеждането.

Събитието във Facebook.

Календар на събитието

събота, 15.05.2021

0:00 - 23:30  
Closed

Карта Get Direction

Изпрати съобщение

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field

© 2020 ivento.eu. Всички права запазени.