юли
30 неделя

Nikos Vertis – 30 юли – Пристанище Бургас

нд, 30.07.2023 (20:00 - 0:00)Europe/Sofia
Пристанище Бургас
Пристанище Бургас, улица „Княз Александър Батенберг“, Бургас, България

Описание

Един от най-обичаните съвременни гръцки изпълнители Nikos Vertis празнува 20 години музикална кариера с грандиозно турне, което ще мине и през България. Бургас посреща енигматичния изпълнител на 30 юли на пристанището в морския град.
В продажба са билети за концерта на Nikos Vertis на цени 88 лв за стандартен билет и 250 лв за VIP билет (цена на човек; възможна е само резервация на маса за четирима).
Цената на стандартния билте ще се повишава при изчерване на бройките за дадена ценова категория. Ценовите категории стартират от 88 лв. и ще се повишават на 99 лв., 110 лв., достигайки до 120 лв.
На разположение са и ULTRA VIP билети, които са достъпни само с резервация на 📞 тел. 0877 55 65 24.
Голямото турне Nikos Vertis – „20 години на сцена“ 2023 стартира в Кипър, а шоуто, което гръцката звезда подготвя, заслужено ще обедини 20-те години упорита работа, хиляди фенове и любими хитове със зрелищна сцена и продукция на световно ниво. Атрактивният изпълнител, носител на няколко платинени албума, обещава пореден фурор на живо с голям оркестър с бузуки с 25 музиканта на сцена и светлинно шоу.
Nikos Vertis е роден на 21 август 1976 година в Холандия. Когато е на шест години, семейството му се мести в Солун. Скоро той започва да взема уроци по бузуки, а от 15-годишен се занимава и с пеене. Оттогава прекарва живота си в композиране, свирене и пеене – първо в големи клубове, а после и на професионалната сцена. Nikos, който носи прозвището „най-желания ерген на Гърция“, предизвиква невиждан фурор не само по време на участията си – навсякъде, където го разпознават в различни части на света, го посрещат с истинска фенска истерия.
Тази година през юли гостите и жителите на Бургас ще станат част от магията с марка Nikos Vertis на грандиозното шоу на популярния гръцки изпълнител на 30 юли.

Календар на събитието

неделя, 30.07.2023

20:00 - 0:00  Europe/Sofia
Closed

Карта Get Direction

Изпрати съобщение

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field

© 2020 ivento.eu. Всички права запазени.