октомври
31 неделя

Mireille Mathieu

нд, 31.10.2021 (20:00 - 22:00)
Ндк, София, Bulgaria

Описание

Концертът на грандамата на френския шансон Мирей Матийо в България се отлага за 31 Октомври 2021 г. Решението за промяната за провеждането на събитието бе взето от мениджмънта на френската звезда и организаторите от BLUEPLAN. Поради безпрецедентната ситуация във Франция и целия свят, както и загрижеността от страна на всички страни, участващи в подготовката и реализирането концерта, се налага събитието да бъде изместено за следващата година.

Желанието на организаторите е да поднесат едно незабравимо изживяване на всички фенове на Мирей Матийо в пълния му блясък и мащаб. В този момент обаче подготовката е възпрепятствана от невъзможността да се провеждат концерти от международен ранг поради намаляването на капацитета на залите и риска от разпространението на коронавирус (COVID-19). Настоящата ситуация изисква разумни действия и поемане на отговорност към публиката, защото най-важна е безопасноста и спокойното провеждане на събитието.

Феновете на френската звезда ще могат да се насладят на изпълненията ѝ на 31 Октомври 2021 г. в зала 1 на НДК, когато се очаква ситуацията да се успокои. Всички билети, закупени до момента, важат без необходимост от презаверяване за новата.

Календар на събитието

неделя, 31.10.2021

20:00 - 22:00  
Closed

Карта Get Direction

Изпрати съобщение

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field

© 2020 ivento.eu. Всички права запазени.