октомври
23 събота

Deva Premal & Miten with Manose

сб, 23.10.2021 (20:00 - 22:00)
Ндк, София, Bulgaria

Описание

23 октомври 2021г (събота) е новата дата на дългоочаквания софийски концерт на Deva Premal & Miten with Manose. Концертът ще е пак в Зала 1 НДК

Поради световната пандемия, ню ейдж звездите и непалският виртуоз Manose изместват цялото си световно турне за 2021. Тези промени вече са публикувани в официалните им страници. В тези страници, освен да следите новините, можете да общувате и с артистите, като се присъедините към някоя от ежедневните им лайв стрийм музикални и мантра сесии, с пожелание за мир и здраве на всички хора по света.

Всички закупени билети важат за новата дата без презаверяване. Хората, които смятат, че няма да имат възможност да посетят концерта на новата дата през 2021 г., ще могат да си върнат билетите от 15 юли до 15 октомври 2020.

Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. „6-ти септември“ 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Classic Stage Entertainment представя Grammy номинираните Deva Premal and Miten за първи път в София!
Ню ейдж звездите и непалският виртуоз Manose включиха България в актуалното си световно турне. Музиката им, която е вдъхновяваща комбинация от традиционни ведически мантри и западни музикални похвати, ще бъде представена в София в *Зала 1 на НДК* с над *три часов концерт*! Ню ейдж звездите Дева и Митен идват в България в годината, в която Дева е номинирана за Grammy за едноименния си албум, а Митен получи световно признание за своя *Devotee*. Заедно с тях на сцената ще се качи и непалския маестро на бансури (традиционна индийска флейта) *Manose* и музикантите от *Temple Band* (Джоби Бейкър – бас, Спенсър Козенс – кийборд, и Майлс Боулд – барабани).

Deva Premal & Miten споделят, че с това световното турне отбелязват 30-сет години Любов, Живот и Музика! *“Ще погледнем назад към всичко, което сме създали, ще свирим някои от ранните си творби. За нас концертите ни са много повече от ентъртейнмънт. Когато музиката ни се обедини с гласовете на публиката, тогава всяка зала става храм!“

Музиката им присъства в плейлистите на широк спектър от личности – от лидери като Далай Лама, през супер звезди като Cher, духовни номади, пътешественици, рок и етно фенове.

Билетите са в продажба в системата на EVENTIM и на касата на Национален дворец на културата – НДК с групови отстъпки при покупка на 6 и повече билета.

Календар на събитието

събота, 23.10.2021

20:00 - 22:00  
Closed

Карта Get Direction

Изпрати съобщение

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field

© 2020 ivento.eu. Всички права запазени.