юли
10 събота

Царете на магията в Бургас

сб, 10.07.2021 (16:00 - 21:00)
Морска градина Бургас
Морска градина, Бургас, България

Описание

Създателите на най-мащабния фестивал за илюзионно изкуство Магична среща „Златна Котка “- Quick Hands Project представят новия си проект „Царете на Магията“ в Бургас тази събота, 10.07.2021. Топ илюзионистите на България ще представят света на магията както отблизо, така и на сцена и ще дадат възможност на най-любопитните да надникнат зад кулисите на изкуството, разкривайки основни похвати и техники.

От 16.00 часа посетителите на Морската градина ще имат радостта да се забавляват с най-младите таланти на българското илюзионно изкуство, който ще демонстрират магичните си умения, при това в най-модерния стил на магията, а именно „магия отблизо“ (close-up magic”). Зрителите ще станат не само свидетели на магията, но и ще могат активно да участват в създаването и изпълнението й. Между 17:30 и 18:30 ще се проведе работилницата за фокуси, където всеки желаещ е добре дошъл да се научи на базови магически умения. Съботната вечер ще приключи с магичен гала-спектакъл „Царете на Магията“ с начален час 20:00 часа, който ще се проведе отново в градския парк на открита сцена „Охлюва“ с вход свободен, а на сцената ще се качат основателите на магичното сдружение Дани Белев, Мистър Джим и Маг Жиров, както и Мат Мърдок.

Събитията са част от инициативата на Quick Hands Project „Царете на Магията“, която се осъществява с подкрепата на Национален Фонд Култура, Фондация „За Нашите Деца“, Съюз на илюзионистите в България- СИБ, Дарик Радио, както и Община Бургас.

Календар на събитието

събота, 10.07.2021

16:00 - 21:00  
Closed

Карта Get Direction

Изпрати съобщение

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field

© 2020 ivento.eu. Всички права запазени.