септември
18 събота

Чудесата на Зайн

сб, 18.09.2021 (19:30 - 21:00)
Летен театър, bulevard "Ruski, Пловдив, Bulgaria

Описание

Носителят на титлата “Илюзионист на годината“ и купата Сенко пристига на 23 септември в Летен театър Бургас със своя спиращ дъха спектакъл!

ВАЖНО!!! Всеки закупил билет за “Чудесата на Зайн“ получава и безплатен вход за замъкът в Равадиново “Влюбен във вятъра“

Чудесата на Зайн “Остани в България Промени България“ е магичен спектакъл като никой друг.

Подготвян повече от 7 години “Чудесата на Зайн“ ще Ви заплени и изпрати в свят, в който физичните закони отстъпват място на въображението и безсилни да разгадаете ефектите, които се случват на сцената, Вие ще се оставите да бъдете запленени от Магията и върнати обратно в детството. Свят, в който момичета плуват във въздуха, хора се разрязват на две и се възстановяват с щракването на пръсти, храсти разцъфват с рози само от повея на ветрило и ако се вслушате достатъчно силно ще можете да чуете мислите на човека до вас.

В своя спектакъл Зайн обединява невиждани досега в България гигантски, шеметни илюзии и загадъчен ментализъм , с който ще надникне директно във Вашето лично съзнание. „Чудесата на Зайн“ е един пир за сетивата и стимул за ума на малки и големи. В продължение на повече от час и половина ще видите над 30 зашеметяващи илюзии, което слага „Чудесата на Зайн“ начело на всички балкански илюзионни спектакли като най-мащабният, правен досега от единствен илюзионист.Специален гост изпълнител в спектакъла е последният ученик на Астор- Джулиано , който е подготвил много магични изненади!

 

Спектакълът не се препоръчва за деца под шест годишна възраст!

Календар на събитието

събота, 18.09.2021

19:30 - 21:00  
Closed

Карта Get Direction

Изпрати съобщение

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field

© 2020 ivento.eu. Всички права запазени.