юли
24 събота

Chef’s street @ Sts. Constantine and Helena Resort

сб, 24.07.2021 - нд, 25.07.2021 (11:00 - 23:00)
Търговски център Приморски
Търговски център "Приморски", Варна, България

Описание

Св. св. Константин и Елена се превръща в център за кулинарни удоволствия край брега на морето с новата гастрономическа фиеста Chef’s street @ Sts. Constantine and Helena Resort – съвместно събитие на „Улицата на готвачите“ и първия български морски курорт, което от 16 до 25 юли ще предложи на любителите на вкусотии празник с невероятни участници.
Кулинарното шоу, което ще се проведе в центъра на курорта в близост до Търговски център „Приморски“, ще е отворено за посетители от 11 до 23 часа. Тук може да опитате европейска и ориенталска кухня, крафт бира, свежи коктейли, домашна лимонада, изкушаващи сладкиши и разхлаждащ сладолед. Участниците ще готвят и презентират за първи път за гостите на Св. св. Константин и Елена. Специално за изявата в курорта са подготвени нови менюта, рецепти и асортименти от бира и напитки. Може да запишете децата в събитията с благотворителна цел. Уъркшопите на шеф Филип Спасов „Направи си перфектната палачинка“ са в подкрепа на децата, лишени от родителска грижа от ЦНСТ „Изгрев“ и „Другарче“ във Варна, а част от приходите от кулинарното му шоу „Голямата тава“, ще бъдат в името на децата от ЦСОП „Св. св. Кирил и Методий“ в с. Кривня. За тях подготвя изненада и художникът Добри Де Добрич Енев, който ще дари живописно платно, изработено от него и участниците в работилницата „Морско конче“. „Базар с ръкотворителници“ ще подкрепи Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Слънчевата къща“.
Очаквайте също кулинарни демонстрации, спортни игри на открито, рисуване с къна и пясък – съпътстващата програма е разнообразна, забавна и подходяща за малки и големи.

Календар на събитието
Choose a date to booking event

© 2020 ivento.eu. Всички права запазени.